Terwijl de trouwe fans van Rihanna vooral roepen om nieuwe muziek, begint het erop te lijken dat ze nog íets langer zullen moeten wachten. Volgens Amerikaanse bronnen is de Barbadiaanse superster namelijk in gesprek met LVMH Louis Vuitton Moet Hennessy om een ​​luxe modemerk onder haar naam te lanceren.

Superster

Totaal bezit LVMH 25 luxe huizen in de mode-industrie, waaronder Fendi, Givenchy, Christian Dior, Celine en Marc Jacobs. Stuk voor stuk merken met een ongelooflijk rijke geschiedenis en ze behoren tot de bekendste ter wereld. Bernard Arnault, CEO van LVMH, heeft sinds 1987 met Christian Lacroix geen nieuw merk uit de mode gelanceerd. Naar verluidt heeft LVMH al insiders van Celine en Louis Vuitton uitgekozen om met de superster samen te werken.

Fans begonnen deze week te speculeren op Instagram toen het stijlicoon werd gespot met een zonnebril met de inscriptie “Fenty” – wat suggereert dat het een prototype uit een nieuwe collectie was.

Robyn Fenty

Zal Robyn Fenty een van de volgende grote artistieke regisseurs zijn? In 2016 lanceerde de Rihanna haar eerste uitstapje naar de mode met een eigentijdse kledinglijn ondersteund door sportkledingmerk Puma, genaamd Fenty x Puma. Ze debuteerde op de New York Fashion Week en de Paris Fashion Week, waarbij grote beroemdheden en insiders uit de industrie de stoelen vulden.

Daar bleef het niet bij: in 2017 lanceerde ze Fenty Beauty en in 2018 lanceerde ze een lingeriemerk, Savage x Fenty als antwoord op de Victoria’s Secret-markt, samen met andere up and coming inclusieve lingeriemerken.

Hoewel de meeste celebrity-samenwerkingsverbanden zich tegenwoordig beperken tot influencer-marketing, blijft Rihanna de impact van haar sterrenkracht bewijzen. We zijn benieuwd!