5 techtrends voor vrouwen? Jazeker. Voor vrouwen zijn er aantal interessante trends gaande op het gebied van handige technische gadgets en accessoires. Welk dit zijn en waarom dit zo is lees je in dit artikel.

5. Draadloze oortjes

Als er één ding is wat mag niet ontbreken aan je uitrusting zijn het wel draadloze oortjes. De gemakken hiervan zijn ongekend. Zeg vaarwel tegen het geklungel met draden om je pols en voel je vrij om je alle kant op te kunnen bewegen. En maak je niet zorgen dat ze uit je oren vallen tijdens het rennen. Deze dingen zijn vaak gemaakt om tegen het stootje te kunnen, daar hebben ze bij het O&O team wel rekening mee gehouden. 

4. AirTag

Heb jij een iPhone of iPad en raak je vaak je (dierbare) spullen kwijt? Dan is een AirTag een echte must-have. Het werkt heel simpel: koppel de AirTag met je iDevice en plaats je AirTag in de sleutelhanger aan de objecten die jij gemakkelijk kwijtraakt, bijvoorbeeld een koffer. Vanaf nu kan je je koffer altijd vinden op je iPhone, dankzij de trackingsoftware van de AirTag.

3. Fitbit

Altijd al willen weten hoeveel calorieën je nu echt verbrandt? Of ben je benieuwd naar hoeveel stappen je op een dag zet? Met de Fitbit breng je dit eenvoudig in kaart. De Fitbit lijkt op een smartwatch en heeft ook veel overeenkomsten. Desondanks is de Fitbit iets meer gefocust op jouw gezondheid en kan je met dit apparaat toegang tot allerlei interessante gegevens krijgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van je hartslag?

2. Powerbank

Een powerbank is in deze tijden helemaal een must-have. Nu we steeds meer kunnen met onze smartphones, zijn we er ook steeds meer mee in de weer. Dit vraagt natuurlijk veel van je batterij. Een powerbank zorgt ervoor dat je overal waar je heengaat voorzien bent van stroom. Let wel op: er zijn verschillende powerbanks in omloop. Kies er eentje die genoeg spanning levert zodat je iPhone in een sneller tempo oplaadt. Daarnaast raden we je aan om er een te kopen in een fysieke winkel, zodat je altijd weet dat je een degelijke variant koopt.

1. Een refurbished iPad

Je zou het misschien niet verwachten, maar een refurbished iPad is een echte must-have. Deze zijn een stuk voordeliger dan nieuw, maar presteren nog net zo goed. Ideaal voor op de bank of voor je werk of studie. Je kan een heel voordelig een refurbished iPad kopen van Forza. Op dit moment is de refurbished iPad 2019 van forza-refurbished.nl zeer voordelig geprijsd. Maar er zijn ook kleinere en grotere varianten. Kies dus een iPad die volledig aan jouw wensen voldoet en neem gerust een kijkje op www.forza-refurbished.nl.