Liefhebbers van River Island opgelet, want we hebben slecht nieuws voor je. Het kledingconcern sluit namelijk al zijn winkels in zowel Nederland als België. Je hebt nog zo’n twee maanden de tijd om er kleding te shoppen, daarna is het over met de pret.

12 jaar

Ruim 12 jaar heeft River Island vestigingen gehad in Nederland en stond bekend om haar betaalbare, trendy kleding. Een beetje als de H&M, maar dan net wat exclusiever. Het bedrijf heeft in Nederland momenteel winkels in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Groningen, maar ook online was River Island actief.

Vestigingen in Rotterdam Alexandrium en Alkmaar werden al eerder gesloten, maar begin van deze week vertelde een woordvoerder dat de Britse keten rond eind maart ook alle overige winkels gaat sluiten. Wat de precieze reden is voor de sluiting wordt nog niet bekendgemaakt, maar bekend was dat het bedrijf financieel al langer in zwaar weer zat.

Online webwinkel

Mocht je je zorgen maken dat je geen River Island-kleding meer kunt kopen, wees gerust: de online webwinkel van het merk blijft wel gewoon actief.