Iedereen kent de instagramfoto’s wel vanaf het balkon met uitzicht op de Eiffeltoren van Plaza Athénée of het Shangri-La Hotel. Plaza Athénée is wel de bekendste vanwege onze all time favourite Sex & the city. Kippenvelmomentje; even doorspoelen naar 0:59.

Bron: YouTube (Sex & the city)

Ben je niet van plan om minimaal €2.950 euro per nacht uit te geven voor een mooi uitzicht, dan is het volgende artikel voor jou. SheBlog is op zoek gegaan naar vijf betaalbare hotels met een soortgelijk uitzicht.

Pullman Paris Tour Eiffel

Bron: Pullman hotels

Dit vier sterrenhotel ligt aan de voet van de Eiffeltoren. Elke kamer biedt een panoramisch uitzicht op het meest iconische gebouw van Parijs. Met zijn moderne bouw valt de Pullman erg op in het straatbeeld. Geen smalle balkonnetjes en kleine raampjes, maar een groot rechthoekige gebouw.
Wil je elke ochtend wakker worden en ’s avonds dineren terwijl de Eiffeltoren over je schouder mee kijkt? Dan is dit hotel ideaal voor jou.
Prijs: ongeveer €295 euro voor twee personen per nacht.

Résidence Charles Floquet

Bron: Résidence Charles Floquet

Ben je toe aan een wat klassieker hotel en vind je het heerlijk om te leven als een echte Parisienne? Dit Aparthotel biedt ook suites aan met een keuken en een wasmachine. Ideaal als je wat langer in de stad verblijft met je beste vriendinnen. Maak ’s ochtends een heerlijke lunch, pak de gekoelde wijn uit de koelkast en kies een plekje in het park met uitzicht op de Eiffeltoren.  Wat wilt een mens nog meer?!
De appartementen bieden ruimte voor 5 á 6 personen en kosten per nacht in totaal €534 euro.

Le Parisis – Paris Tour Eiffel

Bron: Le Parisis – Paris Tour Eiffel

Dit vier sterren hotel ligt op 15 minuten wandelen van de Eiffeltoren. Het hotel krijgt zelfs een 8,7 bij Booking.com. Weliswaar is het uitzicht op de Eiffeltoren iets minder spectaculair, maar de prijs daarentegen is wel een pluspunt.
De prijs voor één nacht voor twee personen is €195 euro met ontbijt erbij.

Ibis Paris Tour Eiffel Cambronne 15ème

Bron: accorhotels.com
Bron: accorhotels.com

Terwijl je midden in de stad verblijft, waan je toch tussen de natuur en de bomen. Klinkt dat als een echt sprookje? Verblijf dan in Ibis Paris Tour Eiffel Cambronne 15ème. In dit hotel kom je in een soort jungle terecht met allerlei bomen en planten die overal vandaan schieten. En toch als je door je hotelkamerraam kijkt, zie je die prachtige Eiffeltoren in al haar glorie.
Prijs per nacht per twee personen: €206 euro.

Hôtel La Comtesse

Bron: booking.com

Om toch het Carrie Bradshaw gevoel te ervaren; inclusief Frans balkonnetje, dan is Hôtel La Comtesse wel echt onze favoriet. Betaalbaar en een prachtig uitzicht. Het hotel is te vinden in een 19-eeuws Hausmanniaans gebouw in het 7e arrondissement van Parijs. In 15 minuten wandel je zo naar de Eiffeltoren. Dit hotel scoort een 9,0 op Booking.com en zelfs een 9.5 voor de locatie.
Prijs per nacht per twee personen: €186 euro voor zijdelings uitzicht en €359 euro voor volledig uitzicht én een Frans balkon.

Heb jij nog een gouden tip? Laat het ons weten in de comments!