De Transformers-films zagen twee personen in hun absolute hoogtijdagen: Shia Labeouf en Megan Fox. De acteurs hadden een behoorlijke klik in de films en fans vroegen zich voortdurend af of de sterren wat met elkaar hadden. Na ruim een decennium later hebben we eindelijk ons ​​antwoord: JA!

Plead the Fifth

In een uitzending van Andy Cohen’s Watch What Happens Live gaf Fox toe tijdens een sessie “Plead the Fifth” dat zij en LaBeouf een “romantische relatie” hadden toen ze schitterden in de eerste film in 2007 en het vervolg in 2009. Hun relatie blijkbaar ging niet verder dan de films (Fox werd ontslagen omdat ze negatieve opmerkingen maakte over regisseur Michael Bay).

“Ik bedoel ik kan bevestigen dat het romantisch was”, vertelde Fox aan Cohen. “Ik hou van hem, daar ben ik nooit echt stil over geweest, ik houd van hem”. Dit is de eerste keer dat Fox iets definitiefs over haar en LaBeouf’s (duidelijk niet platonische) relatie zegt.

LaBeouf is in de loop van de jaren echter vrij open geweest over hun relatie. Volgens People vertelde dat hij vond het moeilijk om werk en het echte leven te gescheiden te houden met Fox. “Kijk, je bent zes maanden op de set, met iemand die haar best doet om aangetrokken tot je te zijn voor de camera. Ik heb nooit de scheiding van werk en leven in die situatie begrepen. Maar de tijd die ik met Megan doorbracht, was onze eigen zaak.”