Het is weer zover! Voor de tweede keer zet Deadpool, de meest hilarische én grofgebekte superheld van Marvel, de bioscoopzalen compleet op zijn kop! De film ging op 17 mei in première, maar als je de film nog niet gezien hebt (shame on you!), dan hebben we goed nieuws voor je. We mogen op Sheblog.nl namelijk toffe Deadpool prijzen weggeven! Kans maken? Lees dan snel verder.

Plot: Marvel’s grofgebekte huurling is terug! Groter, beter en nog vaker zonder broek dan ooit tevoren. Wanneer er een supersoldaat met een moorddadige missie arriveert, wordt Deadpool gedwongen om na te denken over vriendschap, familie en wat het daadwerkelijk betekent om een held te zijn. Dit alles terwijl hij iedereen er 50 tinten grijs van langs geeft. Want soms moet je het vuil spelen om het goede te doen.

Win te gekke Deadpool-prijzen!

In samenwerking met Warner Bros. Pictures hebben wij deze week heel wat weg te geven. In totaal geven wij 4x een tof pakket bestaande uit een Deadpool Swear Jar en twee vrijkaarten weg. Awesome, toch?! Om kans te maken op zo’n Deadpool pakket stuur je een mail naar winnen@sheblog.nl. Vergeet niet daarbij je contactgegevens te vermelden. De actie loopt tot a.s. maandag 4 juni, dus wees er snel bij. Succes!

Beeld: ©2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Kijkwijzer: 16, Geweld, Grof taalgebruik