Tantrische seks is een oude hindoe-praktijk die meer dan 5000 jaar oud is. Het woord ‘tantra’ betekent letterlijk het weven en uitbreiden van energie en het zorgt ervoor dat koppels kunnen genieten van een langzame vorm van seks om krachtige orgasmen te krijgen.

Koppels zeggen vaak dat de beoefening hun emoties verhoogt en hen een betere band tussen geest en lichaam geeft. Tantrische voorstanders van seks zeggen dat het je een beter begrip geeft van je lichaam en van de wereld om je heen. Absoluut iets om eens te proberen dus!

Wat zijn de vermeende voordelen van tantrische seks?

Tantrische seksfans zeggen dat het niet alleen een leuke oefening is, maar er zijn ook voordelen aan verbonden. Experts zeggen bijvoorbeeld dat een van de belangrijkste voordelen is dat de praktijk koppels een diep gevoel van intimiteit geeft, wat betekent dat hun relaties sterker en gelukkiger worden.

Tantrische voorstanders van seks zeggen dat de praktijk hen in staat stelt urenlang een orgasme te houden

Een ander voordeel is dat het partners helpt om elkaar echt lief te hebben, te eren en te respecteren, omdat de nadruk ligt op het plezier hebben van en met elkaar, hoewel het belangrijkste voordeel lijkt te zijn dat mensen zeggen dat de praktijk langere en krachtigere orgasmen geeft.

Hoe lang duren tantrische seks orgasmes?

Tantrische seksliefhebbers melden allemaal dat orgasmes langer duren en krachtiger zijn, maar het varieert van persoon tot persoon. Echter, Scott en Melanie McClure uit Texas zeggen dat ze een climax hadden gedurende 18 uur lang!

Het echtpaar, dat al negen jaar getrouwd is, is een fervent beoefenaar van tantrische seks en beweert dat de mystieke praktijk hun seksleven heeft geholpen. Ze zeggen daarnaast dat hij zelfs een ​​orgasme kan krijgen door knuffelen – en dat ze trillerig en kreunend genieten bij ook maar een simpele omhelzing.

In onze moderne over-geplande levens stoppen we zelden eens om na te denken en ons écht te concentreren op onze partner. Het beoefenen van tantrische seks kan dus op verschillende manieren je relatie en je seksuele genot verbeteren. Ten eerste zorgt het benadrukken van adem en verbinding voor een diep niveau van intiem contact. Try it out!