Iedereen wilt ze; niet iedereen heeft ze. Van die lange, gekrulde, mega sensuele wimpers. En toen kwam de cosmeticamarkt met een oplossing. Niet meer eindeloos bezig zijn met het plakken van wimpers of het aan brengen van dikke lagen mascara, maar een simpel serum dat je elke avond voor het slapen gaat even smeert op je wimperaanzet.

Goedkopere variant

Hoewel de meeste serums rond de €70,- kosten, kwam de Kruidvat met een serum voor maar €10,-. Ook de redactie van SheBlog heeft deze serum geprobeerd en wat een resultaat! De wimpers worden inderdaad langer en voller. Het enige nadeel is dat je wimpers niet allemaal even lang groeien, dus even met de heggenschaar eroverheen om ze op één lengte te houden. Maar is dit nu wel allemaal zo gezond en verantwoord?

Bijwerkingen

Lange tijd was het SuperLash Serum van de Kruidvat niet aan te slepen en toch zit de fabrikant er nu zelfs aan te denken om het helemaal niet meer te verkopen. Naast het fijne resultaat, zitten er dus aardig wat nare bijwerkingen aan dit serum. Zo kan je oogkleur veranderen en je ogen kunnen er flink geïrriteerd van raken. Radar kwam met een vernietigende conclusie waardoor heel Nederland flink op zijn kop stond.

Oordeel zelf of je het wimperserum nog wil gebruiken en check de volledige aflevering van Radar.