Vroeger waren ze totaal niet hip en bleef je liever uit de zon, zodat ze niet erger werden. Ja, we hebben het over sproeten. Sinds begin 2017 zien we meiden bij de tatoeëerder niet vragen om een tribal maar om sproeten.

Semi-permanent

Afgelopen week heeft Christina Curry, ja dé dochter van Patricia Paay, sproeten laten tatoeëren. Een tatoeage, hoe groot of klein op je gezicht, is iets dat je niet kan verstoppen of verhullen. Christina zegt daarop: “Sinds ik mij kan herinneren, teken ik al sproeten op mijn gezicht. Dus ik wist heel goed dat ik dit permanent op mijn gezicht wilde.”
Geen zorgen meiden, deze tatoeage is niet geheel permanent, na een paar jaar zullen de sproeten volledig verdwenen zijn en is je gezicht weer klaar voor een nieuwe trend.

Christina who?

Christina kennen we vooral door haar bekende ouders, Adam Curry en Patricia Paay. Toen zij 12 jaar was, zagen wij haar in de realityshow ‘Adam’s Family: een kijkje in het leven van de familie Curry’. 
Vier jaar later liep zij haar eerste show als model voor Paul Schulten. Ze heeft een tijd in Londen en Los Angeles gewoond, maar is nu terug in ons koude kikkerlandje. Ze woont momenteel samen met haar vriendin Shenta Ignacio, een Braziliaans-Nederlandse model, in Rotterdam.
Het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op deze chick haar Instagram.

Wat vinden jullie van de freckles? Do or don’t? 

  Beeld Christina: instagram Christina Curry