Condoomgebruik is een belangrijk onderdeel van een gezond seksleven. Het is immers de enige vorm van anticonceptie die je kan beschermen tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (soa) en ongewenste zwangerschap. Bovendien zijn condooms gemakkelijk te gebruiken en overal verkrijgbaar, waardoor ze een van de meest effectieve vormen van geboortebeperking zijn. Maar waarom zou je condooms moeten gebruiken? Laten we eens kijken naar enkele voordelen!

Bescherming tegen soa’s

Zoals eerder vermeld zijn condooms een van de enige vormen van anticonceptie die je kunnen beschermen tegen soa’s als chlamydia, gonorroe en HIV. Dit maakt condoomgebruik een belangrijk onderdeel van elke seksuele activiteit. Zelfs als je een vaste relatie hebt met iemand die getest is op soa’s, is het gebruik van condooms nog steeds aan te bevelen, omdat er na verloop van tijd nieuwe infecties kunnen ontstaan nadat iemand getest is. Gebruik dus altijd bescherming!

Gemakkelijk te gebruiken

Condooms zijn ook heel gemakkelijk te gebruiken, waardoor ze een van de meest toegankelijke vormen van anticonceptie zijn. Veel mensen geven er zelfs de voorkeur aan omdat er geen speciale medische procedures of voorschriften van een arts voor nodig zijn. Alles wat je nodig hebt is toegang tot een condoom en wat glijmiddel (indien nodig). Bovendien zijn er nu meer opties beschikbaar dan ooit tevoren – van geribbelde varianten tot varianten met een smaakje! Dus wat je behoeften ook zijn, er is zeker iets dat perfect bij je voorkeuren en levensstijl past.

Betaalbaar & overal verkrijgbaar

Tenslotte zijn condooms ongelooflijk betaalbaar en overal in het land verkrijgbaar bij drogisterijen, kruidenierswinkels en buurtwinkels. Ze zijn er ook in verschillende maten, zodat iedereen iets kan vinden dat goed bij hem past zonder de bank te breken voor duurdere opties zoals implanteerbare anticonceptie of spiraaltjes. En als je niet wilt dat iemand anders van je anticonceptiebehoeften afweet, bieden veel online winkels ook discrete leveringsmogelijkheden, zodat je privacy intact blijft!

Extra dunne condooms voor meer plezier!

Als je je plezierervaring naar een hoger niveau wilt tillen, dan zijn Extra Thin condooms zoals Durex Extra Thin een must-have. Ze zijn niet alleen ontworpen met zorgvuldig gekozen materialen die een sensuele sensatie geven als nooit tevoren, maar ze zijn ook gesmeerd met topkwaliteit latex voor extra comfort. Met hun ultradunne ontwerp zijn Extra Thin condooms 40% dunner dan de meeste gewone condooms, waardoor ze meer gevoeligheid en stevigheid bieden zonder je veiligheid op te offeren. Wacht dus niet langer en investeer vandaag nog in Extra Thin condooms; rek het genot uit terwijl je toch veilig blijft!

Kortom…

Van hun effectiviteit bij het voorkomen van soa’s tot hun betaalbaarheid en beschikbaarheid, er zijn genoeg redenen waarom het gebruik van condooms deel zou moeten uitmaken van elke seksuele activiteit – ongeacht of het om solo- of partnerspel gaat! Dus waarom zou je het niet eens proberen? Nu er zoveel verschillende soorten op de markt zijn – van geribbelde varianten tot varianten met een smaakje – is er bij Condoom NL zeker iets voor iedereen! Bovendien is het voor alle betrokkenen een gemakkelijke manier om veilig te blijven en toch plezier te hebben tussen de lakens! Dus waarom wachten? Bescherm je vandaag nog met condooms!