Na het leggen van een goede basis met behulp van onze vorige blogs is het nu tijd om de verdere aankleding aan te pakken. In deze blog geven wij informatie over hoe jij met accessoires jouw woning gezellig maakt. Wil je weten hoe je een huiselijke sfeer geeft aan jouw woning? Lees dan snel verder!

Accessoires als de finishing touch

We zijn aangekomen bij de laatste stap van jouw interieur make-over! Deze stap is bedoeld om echt jouw eigen draai te geven aan je woning. Met het toevoegen van accessoires maak jij jouw interieur uniek. Niemand zal precies dezelfde combinatie aan accessoires hebben en je kan zelf accessoires maken of souvenirs gebruiken als decoratie.  Een accessoire is een gemakkelijke manier om uw interieur een persoonlijk tintje te geven.

Wat voor soort accessoires kan ik gebruiken?

De mogelijkheden voor accessoires zijn eindeloos! Je kunt vazen, kaarsen, lampen, kussens, vloerkleden, kunst, planten en nog veel meer gebruiken. Kortom: alles waarvan je denkt dat het goed zou staan in je huis en waar je blij van wordt. Heb je liever een meer minimalistisch interieur? Ga dan voor een paar grote eyecatchers. Heb je liever een huis vol leven? Ga dan voor veel kleine items. Pas wel op dat je niet overdrijft, want te veel accessoires kunnen je interieur al snel rommelig doen lijken.

Hoe stel ik mijn decoratie samen?

Voor het combineren van accessoires zijn er geen regels. Volg je gevoel en combineer items die jij prachtig vindt en waarvan jouw hart sneller gaat kloppen. Wel kan je zorgen voor een goede balans in de accessoires die je bij elkaar zet. Ga voor verschillende vormen en kleuren die elkaar complementeren. Zo creëer je een speels en interessant effect. 

Ben je in je huis make-over op zoek naar opties voor laminaat kopen? Neem dan een kijkje bij Laminaat Plaza!