Als je een luxe sieraad koopt, is de kans groot dat het sieraad best een beetje mag opvallen. Zo’n speciaal sieraad koop je immers niet voor niets! Sieraden zijn er in allerlei looks te vinden. Van subtiele opties tot juist sieraden die direct de aandacht trekken. Wat zijn nu juiste keuzes om te maken met betrekking tot de tweede categorie? Dit zijn onze favoriete opties!

Creolen

Ben je op zoek naar een opvallend sieraad voor in het oor? We denken al gauw aan creolen. Dit zijn opvallende oorhangers, die direct een andere uitstraling hebben dan simpelere knopjes. Ook de kleur speelt hier zeker een rol in! Gouden creolen zijn ware eyecatchers. Je kunt ze zelfs combineren met steentjes in het ontwerp, of een andere bijzondere afwerking. Creolen zijn goed geschikt om naar een bijzondere aangelegenheid te dragen, zoals een feestje. Maar wie houdt je tegen om ze gewoon elke dag in te doen, als jij dat wilt?

Slavenarmband

Het kan best lastig zijn om een opvallende armband te zoeken. Toch is dit er zeker te vinden. Een slavenarmband is een goede optie. Het is een klassiek sieraad dat tegelijkertijd opvallend is – een combinatie waar we zo dol op zijn. De kleur en de dikte van de armband bepalen hoe deze er precies uitziet. Ook hier kun je weer aan extra’s denken, zoals een steentje in de armband. Wil je écht iets bijzonders dragen? Ga dan voor een luxe slavenarmband met diamant.

Ring met bijzondere steen

Ook ringen zijn er in opvallende designs te vinden. Wat een ring opvallend maakt? Een ontwerp met een steen erin! Hoewel we dit kunnen samenvoegen tot een categorie, heb je hierbinnen alsnog veel om uit te kiezen. Denk aan de kleur van de steen. Van rustgevend in zwart of blauw tot shiny in rood of groen. Daarnaast kun je voor een enkele steen gaan, of juist uitpakken met meerdere stenen op een rijtje.

Parelketting

Wil je iets unieks om de hals dragen? Kettingen zijn er in alle soorten en maten te vinden. Een opvallende ketting die al jaar in, jaar uit wordt gedragen? Dat is de parelketting. Zo’n ketting staat enorm chic – en is goed te combineren met stijlvolle outfits. Hoe groter de parels zijn, hoe meer de ketting in het oog springt. Al valt er ook zeker iets te zeggen voor de keuze van een ketting met kleine parels, met een subtielere styling.

Piercing

Tot slot: denk niet enkel aan de ‘gewone’ sieraden, maar overweeg ook het plaatsen van een piercing. Dit valt ook al snel net dat beetje meer op. Je hoeft heus niet direct aan een extreem opvallende piercing te denken. Al is dit tevens een optie! Zo is een neuspiercing vandaag de dag geliefd. Subtielere piercings zijn ook zeker een mogelijkheid, in het oor bijvoorbeeld. Denk erover na en kies wat er het best bij jou past. Vervolgens ga je op zoek naar een professionele piercer, die de piercing voor je kan zetten.