In Japan is het gebruikelijk om bij het ontwaken twee volle glazen water te drinken. Er wordt gezegd dat het in staat is om een ​​aantal ziekten, waaronder kanker, volledig te genezen, en dat het een groot aantal andere voordelen biedt. En ik denk dat ze misschien iets op het spoor zijn.

Als natie heeft Japan over het algemeen de langste levensduur, momenteel herbergt het meer dan 50.000 honderdjarigen , of 100+-jarigen. Of het nu de wateroefening is of iets in de thee die ze drinken , we kunnen een paar trucjes van de Japanners leren.

Dus ongeacht of deze oefening je leven zal redden zoals ze denken, hier een blik op veel van de andere bewezen voordelen van het drinken van twee volle glazen water bij het ontwaken. Deze informatie is ook nuttig voor mannen met erectiestoornissen. .

1) Het hydrateert je uitgedroogde lichaam

Als je wakker wordt na een lange slaap, is je lichaam van nature uitgedroogd. Het maakt niet uit hoeveel water je de dag ervoor hebt gedronken, je hebt je voorraad opgebruikt en het is tijd om de tank bij te vullen.

Het eerste wat drinkwater na het ontwaken zal doen is je cellen voorzien van nodig vocht. Vergelijk dit met de norm; het drinken van een 16 oz. kopje koffie, die je toch al dorstige lichaam nog verder zal uitdrogen.

Deelnemen aan deze onmiddellijke rehydratatie zal grote merkbare voordelen hebben, waaronder:

– Je meer verfrist voelen
– De hele ochtend meer natuurlijke energie hebben
– Gezonder en gelukkiger zijn

2) Spoelt gifstoffen weg

Nadat je je cellen hebt gevoed, zal het drinken van water na het ontwaken ongewenste gifstoffen uit je lichaam spoelen.

Terwijl je slaapt, herstelt je lichaam zichzelf, vult het energie aan en brengt het hormonen in balans. Het resultaat is dat gifstoffen en andere afvalstoffen vrijkomen en wachten om te worden weggespoeld.

Nadat u uw lichaam van deze gifstoffen heeft ontdaan, zult u zich goed voelen en meer voedingsstoffen opnemen uit een uitgebalanceerd ontbijt.

Dit leidt ook tot een heldere huid en een beter algemeen welzijn.

3) Stimuleert je stofwisseling

Drinkwater, vooral natuurlijk bronwater, is een cruciale tactiek als het gaat om gewichtsverlies . Maar water drinken na het ontwaken is de meest optimale manier om dat te doen.

Zie het drinken van water na het ontwaken als een wekker voor je stofwisseling. Vanmorgen begint de waterkick je metabolisme en het is bewezen dat het je calorieverbrandingspotentieel gedurende de dag verhoogt.

Niet alleen dat, maar water vult je echt en remt je eetlust, waardoor je slimmere keuzes kunt maken voor je ontbijt.

Deze slimme keuzes hebben de neiging om gedurende de dag over te gaan naar slimmere keuzes. Als je iets weet over gezond eten , dan weet je dat dit momentum zo krachtig is. Er is geen betere manier om dat momentum te starten dan met een groot glas heerlijk water.

4) Voedt je hersenen

Hier is een leuk feit; je hersenen bestaan ​​voor 75% uit water.

Als je er genoeg van hebt gedronken, weet je dat je hersenen zonder water niet optimaal zullen functioneren .

Een glas water in de ochtend zorgt ervoor dat je je de hele dag scherp en helder voelt, waardoor je een voorsprong hebt op alle uitgedroogde zombies die je tegenkomt.

5) Voorkomt en geneest ziekten

Zoals hierboven vermeld, wordt in Japan aangenomen dat het drinken van water op deze manier zelfs de zwaarste ziekten na verloop van tijd kan genezen. Ik ben geen wetenschapper of arts, maar wat ik wel weet, is dat dit zeker zal helpen om ziekten te genezen en ze zeker kan helpen voorkomen, zelfs als de effecten subtiel zijn.

Iets dat is zo gezond en goed voor je, zo niet het verrichten van wonderen, is van plan om een positieve invloed hebben op uw gezondheid.

Een van mijn grootste overtuigingen is om te controleren wat je kunt, en maak je geen zorgen over de rest. Iets als het drinken van een glas water als je wakker wordt, is zeker onder jouw controle, dus waarom zou je het niet doen.