Valentijnsdag nadert, en dat betekent dat je weer je uiterste best mag doen om je lover te verrassen! Zoals jullie weten zijn we er hier bij Just4Her fan van om altijd lekker je best te doen, maar kom-op: met Valentijnsdag mag het écht wel wat spannender! Met een mooi pikant setje van de Private Collection van Hunkemoller heb ik mijn vriend al menig avonden mogen verblijden, maar op deze dag van de liefde komt daar nog wel wat moois bovenop! In dit artikel nemen we enkele must-try Valentijns-lingerie onder de loep. Lees je mee?!!

Of je het nu voor jezelf draagt ​​of voor iemand die je leuk vindt (of allebei!), een mooi lingeriesetje kan ervoor zorgen dat je je leuk, aantrekkelijk en zelfs zelfverzekerder voelt. Tegenwoordig zijn er ontwerpen die bij elk thema passen, van sexy tot glamour en van schattig tot kinky. Dus waarom zou je jezelf niet trakteren op iets waar jij je sexy in voelt? Van BH’s en bralettes, slipjes en lingeriesets tot sexy bodies en pikante ouverts, deze Valentijnsdag wordt er hoe dan ook een om over naar huis te schrijven!

Een BH-string setje

Met een matchend lingeriesetje zit je hoe dan ook goed. Tussen de vele lingerie sets bij de Hunkemoller (op het moment van schrijven meer dan 300!) zit er zeker iets tussen waar jij én je lover heel blij van gaat worden. Want als er een ding zeker is, dan is het wel dat je jezelf af en toe best mag verwennen met mooie lingerie. Kies jij deze Valentijnsdag voor een rood BH-setje, of wordt het een wat spannender zwart exemplaar? Wat je smaak ook is, de perfecte set zit er voor je tussen!

Een sexy body of bustier

Mag het net even wat spannender, of draag je elke dag al matchend ondergoed? Dan is een kijkje tussen de collectie Bodies & Bustiers een must-do! In deze categorie vind je de meest uiteenlopende bodies, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn stuk voor stuk om van te watertanden! Van leren bodies tot kanten bodies met open kruis, de mogelijkheden voor deze Valentijnsdag zijn eindeloos. En als je toch aan het shoppen bent, bestel dan meteen wat extra setjes voor de rest van het jaar!

Jarretels en kousen

Zoals ik hierboven al zei is Valentijnsdag dé dag dat je best wel eens wat extra moeite mag doen om er sexy uit te zien. Waarom zou je dit jaar je gebruikelijke look niet eens opschudden en iets anders proberen? Kousen en jarretels kunnen bijzonder sexy zijn, en ze zullen zeker de aandacht van je partner trekken. Er zijn namelijk twee dingen zeker in het leven: we gaan uiteindelijk allemaal heen én mannen houden van vrouwen in jarretels en kousen. Geef me eens ongelijk.

Sexy nachtmode

Wil jij deze Valentijnsdag ook een Valentijnsnacht maken, dan is bijpassende sexy nachtmode misschien goed om naar te kijken. Van sexy slipdresses en babydolls tot sexy kimono’s en doorzichtje nachthemdjes: de mogelijkheden om er sexy en verleidelijk uit te zien zijn eindeloos – zelfs als het aankomt op nachtkleding. De items uit de Hunkemoller nachtmode collectie zijn geweldig voor een avondje cozy op de bank, maar hebben het allemaal in zich een willekeurige avond ontzettend spannend te maken!